Digital Marketeer

32-40 uur

Ben je op zoek naar meer uitdaging in jouw werkzaamheden als Digital Marketeer en wil je voor bekende namen werken zoals Bomont, Dille & Kamille, Eijerkamp en Zusss? XSARUS zoekt ter uitbreiding van het team een Digital Marketeer. Een mooie kans om jezelf de komende jaren verder te ontwikkelen en te specialiseren in één of meerdere vakgebieden binnen ons digital marketing team. Locatie: Middelharnis (regio Rotterdam).

Als Digital Marketeer bij XSARUS lever je een belangrijke bijdrage aan de doelen van onze klanten. Het geeft je energie als je met de door jou bedachte campagnes en/of optimalisaties het gewenste resultaat behaalt. Bij XSARUS zijn we actief op het gebied van data, conversie optimalisatie, personalisatie, marketing automation, advertising, zoekmachine optimalisatie en customer research. Wil jij jezelf verder ontwikkelen en specialiseren in één of meerdere van deze vakgebieden? Dan maken we graag kennis met je.

Wat ga je doen?

 • Je analyseert de performance van onze klanten vanuit data en signaleert nieuwe kansen en je beveelt optimalisaties aan die je vervolgens realiseert
 • Je ontwikkelt online marketingcampagnes op het gebied van o.a. SEO, SEA en e-mailmarketing en voert deze campagnes uit
 • Samen met de Digital Marketing Consultant ben je verantwoordelijk voor het uitbrengen van klantadviezen
 • Je ondersteunt andere teams vanuit jouw digital marketing specialisatie(s)
 • Je blijft up-to-date door trends en ontwikkelingen te volgen en past deze toe in jouw werkzaamheden
Digital marketeer

Digital Marketeer Koen:

''Als Digital Marketeer houd ik mij onder andere bezig met het analyseren van data om te bepalen hoe goed verschillende KPI’s en marketingcampagnes presteren. Dit doe ik voor klanten als Zusss, Profuomo en Eijerkamp. Zo ben ik voor de ene klant bezig met het analyseren van website prestaties en voor de andere klant voer ik een zoekmachine optimalisatie scan uit. Vervolgens pak ik door met het controleren van de resultaten van betaalde advertenties. De inzichten die hieruit voortkomen bespreek ik met mijn teamgenoten, andere afdelingen en de klant om er samen voor te zorgen dat de marketinginspanningen goed aansluiten bij de overkoepelende bedrijfsdoelstellingen.

Mijn rol als Digital Marketeer is heel afwisselend en uitdagend. Ik ben voor diverse klanten actief binnen de disciplines CRO, SEO, Data en SEA. Deze veelzijdigheid in werkzaamheden vind ik het tofst.''

Wat breng je ons?

Voor deze functie is het belangrijk dat je passie hebt voor digital marketing én e-commerce. Daarnaast beschik je over analytisch denkvermogen en heb je een proactieve instelling. Je bent in staat om zelfstandig te werken, bent communicatief vaardig en je hebt in ieder geval een relevant hbo- of wo-diploma op zak en 2 tot 5 jaar werkervaring. Goed om te weten: je hebt bij XSARUS volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie bij een groeiend, ambitieus digital commerce bureau
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak
  o    Volop ruimte voor trainingen en certificeringen mét opleidingsbudget
  o    Onbeperkt werken aan persoonlijke ontwikkeling met online en klassikale trainingen van New Heroes
 • Een goed salaris en gunstige pensioenregeling die met je meegroeit, waarbij XSARUS een groot deel van de pensioenpremie betaalt
 • Bonus aan het einde van het jaar
 • Laptop van de zaak
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken (mag, hoeft niet!) en budget om je thuiswerkplek goed in te richten
 • Thuiswerkvergoeding
 • Flexibele werktijden
 • Iedere dag een geheel verzorgde lunch op kantoor
 • Support om fit te blijven met een gratis sportschool abonnement
 • Woon je in de buurt? Lease een fiets via ons fietsleaseplan
 • Een goedgevulde ‘events-kalender’ met afwisselende activiteiten door het jaar heen
 • Gezellige team- en bedrijfsuitjes

Jouw toekomst bij XSARUS

Een echte specialist worden binnen jouw vakgebied? Dat kan! De diverse programma’s binnen de XSARUS Academy helpen je om jezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen. Of dit nou die ene opleiding is die je al zo lang voor ogen had, een vaardigheidstraining of gewoon een flinke brainstormsessie met collega’s waarin je de diepte in gaat over die nieuwe tool. Jij bepaalt hoe jouw leerpad eruitziet. Benieuwd waar jouw collega’s in de verschillende teams zich iedere dag mee bezig houden? Tijdens de XSARUS Demo Day word je helemaal bijgepraat. Ontdek nog meer voordelen van werken bij XSARUS of lees het verhaal van Arjo en de carrièrevlucht die hij binnen XSARUS heeft gemaakt.

Ik ben trots op deze club en de passie die er is voor ons vak. Juist waar onze medewerkers zo verschillend van elkaar zijn, vormen we samen toch één groot geheel.

Over XSARUS

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. Onze 90 professionals helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. We doen dat met een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van onze klanten (WE Fashion, CHASIN', Bugaboo, The Sting, Sissy-Boy, FonQ, Barts, Pon.Bike en nog veel meer). XSARUS biedt inmiddels 23 jaar ervaring in digital commerce en staat op plaats 2 (2021) in de Top 100 Beste E-commercebureaus van Nederland van vakblad Emerce. XSARUS is een dynamisch bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Onze collega’s werken met passie en dit werkt aanstekelijk. We blijven groeien en blijven onszelf uitdagen.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Zou je eens een dag mee willen lopen of wil je meer informatie over deze rol? Stuur een mail naar hr@xsarus.nl of bel 0187 – 747400. Bij wederzijdse interesse nodigen wij je uit voor een kennismaking, waarbij we jou (onder het genot van een kopje koffie, thee of iets anders) graag leren kennen. En we vertellen natuurlijk alles dat je wilt weten over deze functie en XSARUS als werkgever.

Wil jij alvast eens binnenkijken bij onze vestigingen in Middelharnis in Rotterdam? Bekijk deze video.

Dit zijn jouw nieuwe collega's

Maak alvast kennis met jouw nieuwe teamgenoten:

Odysseus

Reageer direct

Interesse in deze vacature? Laat hier je gegevens achter.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.