Digital Marketeer (medior/senior)

Heb jij je ontwikkeld als Digital Marketeer met een brede interesse voor alle disciplines binnen het vakgebied? Versta jij je vak en heb jij als doel om altijd maximaal resultaat te behalen voor de klant? Dan is de functie van Medior of Senior Digital Marketeer iets voor jou.

Als Digital Marketeer bij XSARUS wil je de customer journey om tot een aankoop te komen en klant te worden zo optimaal mogelijk laten verlopen. Dit doen we op het gebied van conversie optimalisatie, personalisatie, marketing automation, advertising, zoekmachine optimalisatie en UX. Binnen één van deze vakgebieden wil jij jezelf verder ontwikkelen of heb jij al je specialisatie. Je bent en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van digital marketing en vertaalt deze naar passend klantadvies en concrete optimalisaties voor de klanten. Door je kennis en kunde ben je binnen onze organisatie een autoriteit binnen je vakgebied en medeverantwoordelijk voor kennisdeling. Klanten en collega’s kunnen bij jou terecht met digital marketing vraagstukken binnen je specialisatie.

Wat ga je doen?

 • Werkzaamheden uitvoeren in een multidisciplinair team
 • Je ondersteunt development teams en bent verantwoordelijk voor de adviezen en resultaten binnen jouw specialisatie
 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor het uitbrengen van klantadviezen en advies naar de digital marketing consultants
 • Je analyseert de performance van de klanten vanuit de data en signaleert de kansen
 • Je zorgt ervoor dat de adviezen uitlijnen op de doelstellingen en de strategie met de klant
 • Je bent in staat om verantwoording aan klanten af te leggen voor behaalde resultaten
 • Je loopt voorop bij het ontdekken en toepassen van nieuwe digital  marketing ontwikkelingen
 • Als senior ben je ook verantwoordelijk voor de begeleiding van collega marketeers en ben je in staat om workshops aan klanten en collega’s te verzorgen

Digital Marketeer Joël:

"Mijn functie als medior Digital Marketeer is afwisselend én uitdagend. Momenteel werk ik voor mooie klanten als Eijerkamp, Roobol en Bronx. Hoe een werkdag er voor mij kan uitzien? Ik start voor een klant met een zoekwoordanalyse voor het opzetten van een nieuwe sitestructuur. Ik onderzoek welke zoekwoorden de doelgroep gebruikt en voer een 0-meting uit. Vervolgens stuur ik de analyse naar de klant en plan ik een meeting in om het samen door te spreken. Daarna duik ik voor een andere klant in de statistieken van Google Ads, waar een nieuwe Smart Shopping campagne live staat. Ik monitor de statistieken, tweak hier en daar een aantal punten en neem de prestaties door met de klant.

Het leuke aan mijn functie vind ik de dynamiek. Ik ben iedere dag voor diverse klanten bezig, heb regelmatig klantcontact en spar met collega’s. En in de markt zijn ook altijd ontwikkelingen gaande. Hierdoor blijft het boeiend. Ik haal veel voldoening uit het samen met onze klanten toewerken naar specifieke doelstellingen en zichtbaar resultaat."

Het leuke aan mijn functie vind ik de dynamiek. Ik ben iedere dag voor diverse klanten bezig, heb regelmatig klantcontact en spar met collega’s.

Wat breng je ons?

Voor deze functie is het belangrijk dat je een passie hebt voor digital marketing en e-commerce. Daarnaast beschik je over een ontwikkeld analytisch denkvermogen en heb je een proactieve instelling. Je bent in staat om zelfstandig te werken en je bent communicatief vaardig. Verder ben je het gewend om een hoge mate van verantwoordelijkheid op je te nemen en om commitment te tonen. Nog iets meer groeien op dit gebied? Ook dat kan in deze rol! Je hebt in ieder geval een relevant HBO of WO diploma op zak en hebt 3 tot 5 jaar werkervaring.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie bij een groeiende, ambitieuze organisatie
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden
 • Volop ruimte voor trainingen en certificeringen
 • Onbeperkt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk vlak met New Heroes (een Schouten & Nelissen Company)
 • Een goed salaris en pensioenregeling
 • Een thuiswerk-/reiskostenvergoeding
 • Laptop van de zaak
 • Thuiswerkregeling en flexibele werktijden
 • Naast goede koffie, een geheel verzorgde lunch op kantoor
 • Gratis sportschool abonnement
 • Leuke team- en bedrijfsuitjes

Reageer direct

Interesse in deze vacature? Laat hier je gegevens achter.

Jouw toekomst bij XSARUS

Je toekomst bij XSARUS heb je voor het grootste deel zelf in de hand. We zullen jou helpen te groeien in je rol en je stimuleren een nog grotere expert te worden in jouw vakgebied. Hiervoor kun je gebruik maken van de diverse programma’s binnen de XSARUS Academy.

Over XSARUS

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. Onze 75 professionals helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. We doen dat met een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van onze klanten (Dille & Kamille, Eijerkamp, WE Fashion, CHASIN', Roobol, Oil & Vinegar en nog veel meer). XSARUS biedt inmiddels 20 jaar ervaring in Digital Commerce en staat op plaats 2 in de Top 100 Beste E-commercebureaus van Nederland van vakblad Emerce. XSARUS is een dynamisch bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Onze collega’s werken met passie en dit werkt aanstekelijk. We blijven groeien en blijven onszelf uitdagen.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Zou je eens een dag mee willen lopen of wil je meer informatie over deze rol? Stuur een mail naar hr@xsarus.nl of bel 0187 – 747400. Direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie naar hr@xsarus.nl t.a.v. Bionda Koese.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.