Data Driven Marketing

Kansen benutten door het slim inzetten van marketingdata

Data Driven Marketing. Een veelgehoorde term de laatste jaren. Maar wat betekent het bij XSARUS? En belangrijker: wat betekent het voor u?

Ons Data Driven Marketing proces kort samengevat:

  1. Wij zorgen voor inzicht in de prestaties van uw webshop, digitale marketingmiddelen en het gedrag van uw webshopgebruikers.
  2. Dankzij onze expertise signaleren we uit die data snel kansen voor verbetering; Onze specialisten geven daarbij duidelijk advies en voeren optimalisaties uit.
  3. Dit resulteert in een betere en relevantere webshopervaring; Het gevolg daarvan? Blije, terugkerende klanten die meer omzet opleveren en uw business laten groeien!

Inzicht

Niet onderbuikgevoel, maar data is de juiste manier om tot de beste inzichten en adviezen te komen op Digital Marketing vlak. Met een maandelijks, cyclisch Data Driven Marketing werkproces halen wij waardevolle inzichten uit dataplatforms en blijven we continu optimaliseren. Wij maken gegevens meetbaar en inzichtelijk en zetten daarvoor veelzijdige tools en technieken in.

Welke data zetten we in

Expertise

Dankzij onze jarenlange e-commerce ervaring zijn we in staat om uit de data die we verzamelen, snel kansen te signaleren. Uiteraard zoomen we hierbij in op onderdelen die passen bij uw doelstellingen en stemmen we onze strategie hierop af. Onze specialisten werken nauw met u samen zodat zij duidelijk advies kunnen geven en snel optimalisaties door kunnen voeren. Denk aan het opsporen van onderbelichte doelgroepen, het benaderen van specifieke klantsegmenten, het opzetten van rendabele advertising campagnes, webshop bezoekers boeien en binden en conversie verhogende optimalisaties op specifieke knelpunten binnen de webshop.

Bekijk onze zes Digital Marketing specialisaties

Resultaat

Het inzicht uit de data en de expertise die we daarop loslaten, zal resulteren in een relevantere customer journey voor uw webshopbezoekers. En hoe relevanter, hoe meer tevreden een bezoeker zal zijn. Tevreden bezoekers die zonder drempels uw webshop bezoeken en daar precies vinden waarnaar ze op zoek zijn? Die converteren naar klanten. En eenmaal klant geworden, zorgen we er samen voor dat deze klanten bij u terug blijven komen. Door de inzet van de juiste communicatiemiddelen houden we uw klanten betrokken.

Bekijk onze Data Driven Marketing cases

Houdt het daarbij op? Nee. Dankzij ons cyclisch werkproces blijven we kansen signaleren uit de data. Vanzelfsprekend volgen we de actuele Digital Marketing ontwikkelingen en trends op de voet waardoor we in staat zijn een goed advies te leveren en de best passende tools en technieken in te zetten bij de opgestelde doelen.

Samenwerking; Wie speelt welke rol?

Een helder proces is een fijne start voor een samenwerking tussen u en ons Data Driven Marketing team. Maar wat kunt u precies van ons verwachten? En welke rol speelt u zelf binnen dit proces?

Lees meer over de samenwerking en aanpak.

Klaar om uw business te laten groeien?

Neem contact op.

De kennis en expertise van XSARUS om kansen rondom conversieoptimalisaties te herkennen, te analyseren en te vertalen, is voor ons als groeiende e-commerce onderneming uiterst waardevol.

Lees onze klantcases

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.