Digital Marketing @ the Sky

Jouw klant in de wolken dankzij een data-driven customer experience

Gezien de huidige situatie rondom het Coronavirus wordt Commerce @ the Castle uitgesteld naar een later moment. Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwe datum of laat je gegevens achter.

Data, data en nog eens data. Er is heel erg veel informatie beschikbaar om jouw klant de optimale (digitale) customer journey te kunnen bieden. Maar welke data gebruik je? Welke methodiek? Hoe pas je de data toe? En welke middelen zet je vervolgens in om de klantervaring daadwerkelijk beter te maken?

Ben jij als e-commerce- of marketingverantwoordelijke in een omnichannel retaillandschap bezig met dit soort Digital Marketing vraagstukken? Dan nodigen we je van harte uit voor ‘Digital Marketing @ the Sky, jouw klant in de wolken’.

Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden laten we samen met onze partners Datatrics en Flowmailer onder andere zien welke data relevant is in diverse situaties, hoe je die data verzamelt en welke instrumenten je in kunt zetten. Met als doel: een optimale customer experience en een hogere conversie. Niet alleen jouw klant, maar ook jij in de wolken!

Event informatie

Wat: Digital Marketing @ the Sky
Waar: Euromast Rotterdam
Aanvang: 9.30 uur inloop, 10.00 uur start programma
Einde: 15.00 uur

Laat hieronder je gegevens achter om op de hoogte te blijven van Digital Marketing @ the Sky.

[formulier]

Digital Marketing @ the Sky wordt mogelijk gemaakt door:

Vragen of opmerkingen over Digital Marketing @ the Sky? Mail marketing@xsarus.nl.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.