eBook inriver: PIM voor fashion

Het belang van een PIM-systeem voor de fashionbranche

Onze PIM-partner inriver heeft een eBook gepubliceerd over de impact van de wereldwijde pandemie op de fashionbranche. Om te kunnen overleven moeten fashionmerken steeds meer digitaal te werk gaan. Waar consumenten in fysieke winkels in de gelegenheid zijn om kleding aan te raken en te passen, vertrouwen zij tijdens het online shoppen sterk op de productinformatie die getoond wordt. Dit maakt het belang van een PIM-systeem meteen duidelijk.

Lees welke voordelen een PIM-systeem fashionmerken oplevert en hoe een PIM ervoor zorgt dat de omzetkloof overbrugt wordt. Om het makkelijker te maken hebben wij het inriver eBook vertaald naar het Nederlands.

XSARUS helpt fashionbedrijven verder met PIM-systeem

XSARUS implementeerde onder andere succesvolle inriver PIM-oplossingen bij CHASIN', WE Fashion en Euretco Fashion. Lees wat het PIM-systeem voor deze organisaties betekent.

Download inriver eBook PIM voor fashion

Ook interesse in inriver PIM?

Onze PIM-consultants informeren u graag over de talloze mogelijkheden binnen inriver PIM. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een demo op locatie aan.

Inriver PIM zorgt ervoor dat wij onze klanten een consistente omnichannel ervaring kunnen geven. Dat is erg waardevol.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.