inriver

Met behulp van de software van inriver kunnen retailers, wholesalers en fabrikanten het perfecte productverhaal vertellen, onafhankelijk van het saleskanaal. Waar voorheen productinformatie werd opgeslagen in talloze bronnen, voorziet inriver PIM in het centraal beheren van alle productinformatie in één platform. XSARUS is Platinum Partner.

Marktleidende PIM-oplossing

Inriver is als multitenant cloud software aanbieder een marktleider op het gebied van Product Information Management. Inriver zorgt voor de meest efficiënte centrale opslag en verrijking van productinformatie. Informatie vanuit bijvoorbeeld een ERP-systeem of afkomstig van leveranciers wordt opgeslagen in inriver PIM,, waarna het verrijkt kan worden. Doordat alle content samenkomt in één systeem en niet meer versnipperd is in diverse documenten en systemen, kunnen alle sales- en marketingkanalen (zoals het e-commerceplatform) op eenduidige wijze voorzien worden van de juiste productinformatie.

Meer weten over de cloudbased Product Information Management oplossing van inriver? Lees er alles over in de uitgebreide inriver datasheet.

inriver datasheet

Inriver Syndicate is een functionaliteit binnen inriver PIM die de mapping, transformatie en distributie van productcontent naar de relevante verkoopkanalen versnelt. Download de inriver datasheet en ontdek alle voordelen.

inriver Syndicate datasheet

Inriver heeft een eBook gepubliceerd over de impact van de wereldwijde pandemie op de fashionbranche 'PIM voor Fashion'. Lees welke voordelen een PIM-systeem fashionmerken oplevert.

PIM voor fashion

Inriver PIM implementatie door XSARUS

 • XSARUS heeft onder de Benelux-partners verreweg de meeste ervaring. Inmiddels bedienen we bijna 40 verschillende organisaties.
 • XSARUS’ CTO is één van de tien wereldwijde International inriver Champions, waarmee inriver uitdrukt dat XSARUS beschikt over topkennis en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van het product.
 • XSARUS werd reeds driemaal Partner of the Year Benelux op het internationale PIM Point in Malmö en Stockholm.

Inriver success stories

Eigenschappen inriver Product Marketing Cloud

 • Multitenant SaaS
 • Snel te implementeren
 • Flexibel, webbased werken
 • Makkelijk in gebruik
 • Verantwoordelijkheden toe te kennen per gebruiker
 • Eenvoudig uit te breiden, start klein en breid uit zodra nodig
 • Lage TCO, ROI binnen 6 tot 12 maanden
 • Duidelijke roadmap, regelmatig nieuwe releases

Het werken met software van inriver is voor onze organisatie een duidelijke meerwaarde en waardevol voor onze organisatie

Demo aanvragen

Ja, ik wil een inriver demo:

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.