Het grootste PIM-event van het jaar komt er weer aan

Schrijf nu in voor inriver’s PIMpoint

Inriver, de Product Informatie Management (PIM) oplossing waar XSARUS al sinds 2014 implementatiepartner van is, host dit jaar voor het achtste jaar op rij ’s werelds grootste product informatie management event. Het event vindt dit jaar digitaal plaats van 5 tot en met 7 oktober. XSARUS is trots om als partner een bijdrage te kunnen leveren aan dit inmiddels gerenommeerde event.

Thema: “Opening the Digital Front Door”

Tegenwoordig switchen kopers continu tussen kanalen en touchpoints, waardoor productinformatie de essentiële "digitale voordeur" is geworden voor het opbouwen van een waardevolle klantconnectie. PIMpoint Digital 2021 staat in het teken van de belangrijkste processen en technologieën die nodig zijn om nieuwe klanten aan te trekken en een uitzonderlijke ervaring te bieden, met speciale aandacht voor engagement intelligence, digitale snelheid en grenzeloze mogelijkheden.

Nu registreren (gratis)

Naast keynotes, interviews met inriver-klanten en productinzichten biedt het nieuwe eventplatform van inriver een uitdagende reeks mogelijkheden voor interactie met de sprekers, inriver-partners en andere aanwezigen. Ook het volgen van workshops, verzorgd door inriver-experts en partners, behoort dit jaar tot de mogelijkheden.

De driedaagse agenda omvat onder andere:

  • Keynotesessies met o.a. Melissa Gonzalez, oprichter en CEO van The Lionesque Group (mogelijk gemaakt door XSARUS), Thomas Zanzinger, CEO inriver en Johan Boström, mede-oprichter en CPO inriver
  • Paneldiscussies met partners en klanten over cross-border commerce, AI en het toekomstbestendig maken van brands
  • Workshops
  • Productdemo's
  • Netwerkmogelijkheden per vertical, geografie en onderwerp
  • Case studies met onder andere: Cartier, Birkenstock, Estée Lauder, Montana, Vestas en XSARUS-klant Bugaboo
  • Virtuele beursstands met meer dan 20 toonaangevende partners in de industrie

Hét event voor digital commerce inspiratie

Waarom deelnemen?

PIMpoint Digital is 's werelds grootste ontmoetingsplaats voor alles wat met product informatie management (PIM) te maken heeft. Met meer dan 2000 professionals van over de hele wereld is PIMpoint de plek om andere PIM-gebruikers te ontmoeten, te leren over de nieuwste e-commerce innovaties en te ontdekken wat er nog gaat komen in de wereld van digital commerce. Uiteraard worden ook toekomstige productmogelijkheden van inriver uitgelicht.

PIMpoint is er niet alleen voor partners en klanten van inriver; iedereen die nieuwsgierig is naar PIM en de essentiële omzetverhogende ideeën en technologieën die de hedendaagse digitale handel aandrijven, is welkom! Deelnemers variëren van C-level marketeers en IT-executives tot e-commerce -en channel sales experts. In de sessies worden onderwerpen behandeld die relevant zijn voor B2B en B2C markten, met een speciale focus op productie en retail.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.