Kom kennis uitwisselen tijdens Code in the Middel

9 maart 2023 om 17.30 uur

Op donderdagavond 9 maart organiseren XSARUS, WebNL, Voogd & Voogd en COAS een nieuwe editie van ‘Code in the Middel’ op het kantoor van XSARUS in Middelharnis. Een vakinhoudelijke meetup speciaal voor developers. Code in the Middel ontstond enkele jaren geleden en inmiddels zijn er al acht succesvolle edities gepasseerd. Het initiatief kwam destijds van een aantal developers die gelijkgestemden uit de regio bij elkaar wilden brengen. Ze richtten een groep op die in informele setting bijeenkomt om onderling kennis uit te wisselen en te netwerken.

Meetup

Welkom in het MACH tijdperk

Het vaste format van Code in the Middel: vooraf samen eten, vervolgens een uur een inhoudelijk thema bespreken en daarna netwerken. Het inhoudelijke thema is elke editie anders. Dit keer is één van de onderwerpen de MACH-architectuur die sterk in opkomst is in de digital commerce branche. Onze CTO Bram Hoekman en Developer Michiel Kalle praten je bij over de reis die zij de afgelopen jaren hebben gemaakt richting die MACH-architectuur.

Deelnemen aan Code in the Middel?

Ben je Developer en vind je het leuk om aanwezig te zijn? Ga naar www.meetup.com/nl-NL/code-in-the-middel/ en meld je aan. Je kunt je ook aansluiten bij de groep om op de hoogte gehouden te worden van de volgende edities. Dus ben je geen ontwikkelaar, maar heb je wel affiniteit met IT? Ook dan ben je van harte welkom om lid te worden van de groep. Inmiddels hebben zich al bijna 30 deelnemers aangemeld; zorg dat je erbij bent.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.