Marco

Lead Developer

Mijn carrièrevlucht bij XSARUS

In 2008 ben ik begonnen als developer bij XSARUS voor maatwerkapplicaties. Dat waren onder andere applicaties die in de zorg gebruikt werden, maar ook een tijdregistratiesysteem. E-commerce platforms werden een steeds groter deel van de projecten binnen XSARUS en zo heb ik de overstap gemaakt naar e-commerce. Eerst als developer, door de jaren heen ben ik doorgegroeid naar de functie van lead developer waarbij ik ook veel klantcontact heb. In de tussentijd heb ik een uitstapje gemaakt naar het beheerteam, waarvoor ik de vrijheid kreeg. Dit team richt zich specifiek op servicedesk werkzaamheden voor al onze klanten. Ook heb ik daar een tijdje de rol van teamleider op mij genomen, waarbij ik mijn affiniteit met systeembeheer kon toepassen. Inmiddels ben ik alweer een aantal jaren terug in de positie van lead developer en mag ik voor bekende organisaties in Nederland en België de webshops functioneel tot in de puntjes verzorgen.

Marco

Wat mijn baan next level maakt

In mijn functie werk ik samen met collega developers, digital marketeers, klanten en systeembeheerders die allemaal hun 'eigen taal' spreken. Het mooie is dat iedereen naar een project kijkt vanuit eigen inzicht of specialisme, dit komt vervolgens samen. Daarnaast gaan de ontwikkelingen op technisch gebied supersnel, waardoor geen dag hetzelfde is. Als er aan het eind van de dag een mooie, goed converterende webshop staat dan ben ik toch een tikkeltje trots dat ik daaraan heb meegewerkt.

Als er aan het eind van de dag een mooie, goed converterende webshop staat dan ben ik toch een tikkeltje trots dat ik daaraan heb meegewerkt.

Waarom ik met plezier bij XSARUS werk

Ik heb bij XSARUS de ruimte om mezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en het behalen van het certificeringen. Als het gewenst is, word je daarbij ondersteund door collega's. Er wordt naast je technische ontwikkeling ook goed gekeken naar het sociale aspect voor werknemers. Ik vind dat er bij XSARUS een gemoedelijke en informele sfeer heerst, waar ik me heel prettig bij voel. Er wordt dagelijkse verse lunch verzorgd die we met elkaar nuttigen in de kantine of op ons (zonnige) terras. Ook worden er regelmatig 'buitenschoolse activiteiten' met collega’s georganiseerd, erg gezellig!

Word jij mijn collega?

Dat lijkt me leuk! Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.