Profuomo geeft inspirerende sessie op Shopping Today

donderdag 13 oktober

Het jaarlijkse e-commerce event Shopping Today vindt plaats op donderdag 13 oktober in DeFabrique in Utrecht. Harry van der Zee, CEO van mannenmode merk Profuomo, gaat het podium op om te vertellen over de transitie van het merk.

Sessie: de transitie van private label dassenbedrijf naar het mannenmode merk Profuomo

Tijdens deze sessie vertelt Harry van der Zee over de veranderingen die de Micro Fashion Group doormaakt. Van private label dassenbedrijf naar het mannenmode merk Profuomo. Dat betekent een omschakeling van b2b naar consument, de klant centraal stellen, aan de slag met customer data management en data driven werken. Luister en leer van de transitie die Profuomo doormaakt.

Zet in de agenda en mis het niet

Wanneer: 13 oktober, 14.20 - 14.50 uur
Waar: Loods 8, DeFabrique

Spreker Harry van der Zee

Harry van der Zee is sinds 2006 CEO van Micro Fashion Group. Samen met de inmiddels derde generatie van dit Nederlandse familiebedrijf maakte hij de transitie van private label dassenbedrijf naar het mannenmode merk Profuomo. Een Total Look met de focus op timeless comfort.

Over Shopping Today

Shopping Today wordt ook wel hét e-commerce kennisevent van het jaar genoemd. Je krijgt handvatten voor de digitale toekomst door middel van interessante keynotes over hot topics, praktische kennissessies en de vele netwerkmogelijkheden. Dit helpt om bij te kunnen blijven in de e-commerce branche die zich in razend tempo ontwikkelt.

Bekijk event website

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.