SCAYLE

Waarom SCAYLE?

SCAYLE is de B2B-divisie van ABOUT YOU Holding SE en de motor achter de gelijknamige Duitse online modewinkel. Wat SCAYLE heeft bewezen? Dat deze technologie zelfs een miljardenomzet aankan. De SaaS-oplossing is sinds 2017 ook breder beschikbaar gesteld. In Europa worden inmiddels 100 platforms van grote retailers en brands in het enterprise segment aangestuurd door SCAYLE. Zoals Tom Tailor, s.Oliver, Marc O’Polo, Deichmann Group, Fielmann en FC Bayern.

Binnen het platform worden diverse e-commerce functionaliteiten aangeboden, waaronder Product Information Management, search & navigation en order management, met daarnaast aanvullende diensten als online marketing, van data-driven performance marketing tot influencer marketing. SCAYLE biedt ondersteuning voor diverse B2C-sectoren en beschikt over specifieke fashion- en lifestyle-gerelateerde features.

SCAYLE logo

SCAYLE benadert moderne e-commerce architectuur op een praktische manier; de technologie komt perfect tot zijn recht in een headless en composable opzet. Maar beschikt ook over de juiste set out-of-the-box functionaliteiten, waardoor het uitermate geschikt is voor de omnichannel fashionbranche.

XSARUS heeft de kwaliteit om mee te denken op strategisch niveau, maar ondersteunt ook bij de implementatie en configuratie van ons nieuwe e-commerce platform. 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.