Vijf redenen voor een hybride platform

Eén platform dat B2B & B2C combineert

Een groeiend aantal B2C organisaties gaat zich ook richten op de B2B business en de grens tussen B2C en B2B vervaagt steeds meer. Onze e-commerce partner Magento heeft een eBook gepubliceerd over de voordelen van een hybride commerce platform, dat zowel sterke B2B als B2C functionaliteiten bezit. Om het makkelijker te maken, hebben wij het Magento eBook vertaald naar het Nederlands.

Download Magento eBook

Magento B2C en B2B platform bij Love Stories

XSARUS realiseerde voor Love Stories een Magento Commerce B2C en B2B webshop die naadloos op elkaar aansluiten. Lees hoe dit Love Stories helpt om haar ambities te realiseren.

Dankzij het stabiele, flexibele en creatieve Magento Commerce B2C en B2B platform, is Love Stories in staat de internationale strategie en ambities werkelijkheid te laten worden.

Uw B2C en B2B mogelijkheden binnen Magento Commerce

Onze e-commerce consultants vertellen u graag alles over de B2C en B2B mogelijkheden binnen Magento Commerce (binnenkort: Adobe Commerce). Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een demo op locatie aan.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.