XSARUS gaat partnership aan met SaaS commerce platform BigCommerce

XSARUS is officieel een BigCommerce Agency Partner geworden.

XSARUS is per september 2022 officieel een BigCommerce Agency Partner geworden. Als lid van het BigCommerce Partner Programma, is XSARUS nog beter in staat om retailers en brands eindeloze e-commerce mogelijkheden aan te bieden. BigCommerce is een toonaangevend open SaaS commerce platform voor snelgroeiende en gevestigde merken.

"We zochten al even naar een SaaS en headless-ready platform om onze klanten nog beter te kunnen bedienen," zegt Bram Hoekman, CTO van XSARUS. "We hebben daarvoor stevig en uitgebreid onderzoek gedaan op verschillende punten. Zo keken we onder andere naar de markt, functionele -en technische eigenschappen en de organisatorische impact. We stelden onszelf daarbij vragen als: is de Benelux markt klaar voor deze oplossing en andersom? In hoeverre zijn veelgevraagde e-commerce functionaliteiten goed uitgewerkt en is er een duidelijke visie op headless? En ook niet onbelangrijk: in hoeverre kunnen we de technologie inbedden in onze werkwijze en projectaanpak en aan kennisontwikkeling onder onze specialisten werken? De oplossing van BigCommerce kwam hierbij als beste uit de bus.”

“We merken dat er onder onze klanten steeds vaker een duidelijke voorkeur voor SAAS is. De constante total-cost-of-ownership en de duidelijke rollenscheiding tussen technologieleverancier en implementatiepartner spelen hierin mee. Met de toevoeging van BigCommerce aan ons product portfolio, kunnen we ook deze groep klanten optimaal bedienen.”

Na stevig en uitgebreid onderzoek kwam de oplossing van BigCommerce als beste uit de bus.

Over BigCommerce

BigCommerce (Nasdaq: BIGC) is een toonaangevend software-as-a-service (SaaS) e-commerce platform dat retailers van elke omvang in staat stelt om hun bedrijven online op te bouwen, te innoveren en te laten groeien. Als een toonaangevende open SaaS-oplossing, biedt BigCommerce retailers geavanceerde enterprise-grade functionaliteit, maatwerk en prestaties met eenvoud en gebruiksgemak. Tienduizenden B2B en B2C bedrijven in 120 landen en talrijke industrieën gebruiken BigCommerce om mooie, aantrekkelijke online winkels te creëren, waaronder Ben & Jerry's, Skullcandy, Sony en Woolrich. Het hoofdkantoor is gevestigd in Austin, BigCommerce heeft kantoren in San Francisco, Sydney en Londen. Meer informatie: www.bigcommerce.com.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.